Πράξεις Αλληλεγγύης

Στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα μας αρέσουν πολύ τα παιχνίδια. Ένα από τα αγαπημένα μας όταν επισκεπτόμαστε αθλοπαιδιές είναι η τραμπάλα. Κάνουμε ομάδες των 2 παιδιών και χειροκροτούμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους να πάρουν φόρα από χαμηλά και να ανέβουν ψηλά και να συνεργαστούν. Στο Σικιαρίδειο πιστεύουμε πολύ στα οφέλη της συνεργασίας είτε πρόκειται για τις καθημερινές συναναστροφές των παιδιών είτε για την εσωτερική μας διοργάνωση. Με τον ίδιο τρόπο, είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με διάφορους φορείς, ιδιωτικές εταιρείες και ιδιώτες που στηρίζουν το έργο μας. Θέλοντας να ανταποδώσουμε και να δείξουμε στα παιδιά ότι η τραμπάλα που παίζουν στην παιδική χαρά έχει εφαρμογή και στην καθημερινότητά μας, δημιουργήσαμε το πλαίσιο των Πράξεων Αλληλεγγύης.

Οι Πράξεις Αλληλεγγύης είναι δραστηριότητες στήριξης ευπαθών ομάδων ή κοινωφελών δράσεων που αναλαμβάνουν τα παιδιά του Σικιαριδείου με την καθοδήγηση της Επιστημονικής Ομάδας, του Υπεύθυνου Εργασιοθεραπευτή ή του Ειδικού Παιδαγωγού.

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και περήφανοι για τις Πράξεις Αλληλεγγύης των παιδιών. Με μεγάλο ενθουσιασμό μας παρακινούν πλέον τα παιδιά και μας ρωτάνε ποια θα είναι η επόμενη δραστηριότητα βοήθειας.

Πράξεις Αλληλεγγύης

2013
Απρίλιος : Επισκεφτήκαμε το Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία και προσφέραμε λαμπάδες σε παιδιά ευπαθών ομάδων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Τα σώματα των λαμπάδων είναι προσφορά του Orestis Craft Center.

 

2014
Απρίλιος : Επανάληψη προσφοράς πασχαλινών λαμπάδων σε παιδιά ευπαθών ομάδων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Orestis Craft Center για την προσφορά των σωμάτων για τις λαμπάδες.

 

Iούνιος : Υποστηρίζουμε το 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην για την ενίσχυση καρκινοπαθών ομάδων με την κατασκευή ξύλινων μεταλλίων για τις απονομές των αθλημάτων.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χορηγοί Οι Φίλοι του Σικιαριδείου »